Tijdens de zomer van 2017 organiseert CC Palethe in Overpelt met ‘Lens op de mens’ de eerste editie van een tweejaarlijks internationaal fotofestival.

Alle professionele en gedreven amateurfotografen uit de hele wereld zijn welkom om in Overpelt hun meest fotogenieke werken te tonen aan een groot publiek. Voor deze editie staat het menselijk portret centraal. Eén van de gastfotografen voor deze eerste editie is Patrick Bardyn.

Een internationale jury bestaande uit professionele fotografen zal de foto’s selecteren. De jury kent ook een aantal awards toe. Worden je foto’s geselecteerd voor de tentoonstelling, dan kom je ook automatisch in aanmerking om één van de awards in de wacht te slepen.

Doe snel mee en wie weet hangen jouw beelden volgende zomer wel een hele zomer lang in het Overpeltse straatbeeld?

Vanaf zondag 18 juni tot einde augustus kunt u de tentoonstelling bewonderen in de straten van het Overpelt-Centrum.

Meer info:
www.fotofestivaloverpelt.be
i.s.m. het Centrum voor Beeldexpressie