Oktober 28-30, 2016

Het Brussels Street Photography Festival (BSPF) is een cultureel project met als doel straatfotografie te promoten als stedelijk onderzoeksmiddel, een vorm van culturele communicatie en visuele kunst.
Het programma van de BSPF lijkt te verkennen straatfotografie rond verschillende culturele evenementen zoals tentoonstellingen, lezingen, lezingen, ronde tafels, foto wandelingen, portfolio kritieken en workshops.
De belangrijkste beurs voor de BSPF zal het werk van de geselecteerde finalisten uit de inzendingen van de wedstrijden ‘te laten zien. Er zal ook een tweede tentoonstelling met een deel van het werk van de BSPF gasten.
Beide tentoonstellingen open voor alle openbare gratis in Brussel (de exacte locatie TBA binnenkort) en zal worden uitgevoerd van vrijdag 28 oktober tot en met vrijdag 11 november 2016.