Zestien pittige fotoreeksen in Photo View 2016

Photo View, dat zijn fotoreeksen met pit! Met deze jaarlijks rondreizende expo zet Centrum voor Beeldexpressie fotoreeksen met een ziel in de kijker.
Beelden spreken voor zich en daar vormen de foto’s van Photo View geen uitzondering op. Elke fotoreeks beeldt zijn eigen unieke verhaal uit. De fotografen spelen met de traditionele normen. Ze hebben een frisse, vernieuwende en vooral gedurfde kijk op zaken en flirten met de eigenwijsheid van fotografie. Traditie gaat niet op voor deze fotografen: ze werken dit juist op een verrassende en gedurfde manier tegen. De foto’s nodigen uit om na te denken, ze wekken emoties op maar ze blijven vooral op je netvlies gebrand!

De 16 creatieve fotografen van Photo View 2016 zijn:
Yasmina Besseghir, Tony Caelen, An Devroe, Hilde Ghesquiere, Dirk Janssens, Veronika Langerova, Patrick Mahy, Philippe Michiels, Jan Pypers, Luc Rabaey, Miranda Schmitz, Inge Sterckx, Luc Van Uytvanck, Corine Vanderhelstraeten, Bruno Vermeersch en Nathalie Vissers.

CC Expo en Centrum Voor Beeldexpressie

Cultuurhuis de Warande, Warandestraat 42, 2300 Turnhout
van zaterdag 5 november 2016 tot zondag 27 november 2016
Toegankelijk woensdag – zondag, 11 u. – 17 u., vrijdag, 11 u. – 20 u.

Prijs
Gratis