2016-KKST

Tijdens het paasweekend stellen lokale kunstenaars hun werken tentoon in het cultureel centrum De Mastbloem.Deze 2-jaarlijkse tentoonstelling omvat opnieuw een verzameling van uiteenlopende kunstdisciplines: schilderkunst, keramiek, sculpturen, houtdraaiwerk, fotografie, beeldende e.a. kunst.
Deelnemende kunstenaars:
Siegfried Staes / Jean-Pierre De Ruyck / Charlotte Matthys / Rudy Vandaele / Mie Buur / Christian Van Kwikenborne / Erik Delva /Kaat Lombaert / Catherine De Keukelaere / Patrick Verbauwen / Carine Hooreman / Raoul De Bel / Annie Algoet / Andre Verzele / Marc De Vos/ Nancy Weytens / Ginette Evaert / Dominique De Keyzer / Geertje De Maesschalck /Jan Desmet / Yvette Bekaert / Marc De Bel

Waar CC De Mastbloem
Waregemsesteenweg 22
9770 Kruishoutem
Wanneer
  • TOT
  • TOT
  • TOT
Prijs gratis