KIM NOTE LOW

D E
L I C H T E
K A M E R

Hedendaagse fotografie in het Brussels Parlement toont fotografie die in de donkere kamer wordt afgedrukt, maar net zo goed fotobeelden die het resultaat zijn van de ongekende mogelijkheden van de digitale beeldbewerking. De expositie toont de diverse gedaanten die de fotografie kan aannemen en geeft zo ook een inkijk in de geschiedenis van het medium.

De bezoeker van de tentoonstelling kan zich laten verrassen door een boeiende selectie van het creatief werk van getalenteerde studenten van het deeltijds kunstonderwijs van de stedelijke Academies van Brugge en Gent. Sommigen onder hen hebben na hun studies een mooi parcours afgelegd. Hun fotografie wordt dan ook zeer gewaardeerd en tentoongesteld op internationaal erkende evenementen en in gerenommeerde musea.

Er zal werk te zien zijn van Gert Jochems, Filip Dujardin, Peter Waterschoot, Dieter De Lathauwer, Giannina Urmeneta Ottiker, Dieter Debruyne, Franky De Schampheleer, Nick Proot, Tini leemput, Wim De Block, David Bruneel, Paul Dewitte, Kim Note, Mi-Jo Savels, Luc Verpoort, Jeroen Heyrman, Willy Vanheers en Horea Mihai.

De tentoonstelling werd samengesteld door Luc Rabaey, Galeriehouder en curator.

Brussels Parlement, Lombardstraat 67, 1000 Brussel.
De tentoonstelling is te bezichtigen op werkdagen van 2 tot 19 februari 2016, van 10 tot 17 uur.


Deze tentoonstelling is een organisatie van OVSG in samenwerking met de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) en de Stedelijke Academies voor deeltijds kunstonderwijs van Brugge en Gent.