3de editie van het stadsfestival Brugge Foto !

Publieke en private partners organiseren Brugge Foto 15, een evenement met tentoonstellingen fotografie op 12 prachtige locaties in Brugge. Een mooi circuit met alle expo’s op wandelafstand.  Het festival getuigt van de grote diversiteit in de wereld van het fotografisch beeld, met aandacht voor documentaire reportages nieuwe stijl, fotografische essays en intimistische avant-garde, conceptuele fotografie en video-installatie.

Meer dan 30 Belgische en buitenlandse fotografen tonen er hun boeiende fotoprojecten.

Er zijn ook randaktiviteiten: Het Salongesprek, cinema en de bookshop. Je vindt het allemaal in de rubriek eXTRA in het Magazine, zie http://issuu.com/petermonbailleu/docs/magazine_brugge_foto_15/1?e=2670124/31331948

Brugge Foto 15 ontplooit zich ten volle van 5 december 2015 tot 10 januari 2016. Dan zijn bijna alle tentoonstellingen toegankelijk.

Brugge Foto 15 is een samenwerking van Musea Brugge, Cultuurcentrum, Dienst Cultuur, Het Entrepot, Concertgebouw, Fotohuis Stedelijke Academie DKO, YOT – Magdalenakerk, Korrelatie vzw – Lumière/De Republiek, Schipperskapel en 44 Gallery.

Voor gedetailleerde info over de precieze openingsuren op alle locaties raadpleeg je op de website www.bruggefoto.be

 
Welkom iedereen op De Afsluiter ! Het Salongesprek met Bieke Depoorter, Frederik Buyckx, Carl De Keyzer & Gautier Platteau in Bogardenkapel op zo. 10 jan. Moderator is Jan Desloover, hoofdredacteur foto de Standaard. Om 16:00 met receptie na. Daarna kan je aanschuiven aan tafel in De Republiek voor een aangepast diner. Om 19:45 is er in Cinema Lumière de filmvoorstelling van OdysSea van Jimmy Kets over Carl De Keyzer en de creatie van zijn  Moments before the Flood.
Bieke Depoorter en Frederik Buyckx signeren er hun boek.
Intekenen voor Het Salongesprek is noodzakelijk wegens het beperkt aantal plaatsen.  Intekenen voor het diner of de filmvoorstelling is ten zeerste aanbevolen.
info@44gallery.be of  0489 552663