PALMARIUM VAN DE PLANTENTUIN UGENT Faculteit Wetenschappen K.L. Ledeganckstraat 35, Gent
OPEN van zaterdag 19 september tot zondag 27 september 2015
zondag 20 en 27 september: doorlopend van 10 u tot 17.30 u week- en zaterdagen: van 14 u tot 17.30 u

EXPOSANTEN Patrick Bardyn / Yasmina Besseghir / Lucien Casteels / Anne Celis / Jan De Brucker / Daniël De Cort / Dominique De Keyzer / Denis De Meyer / Patrick De Nys /  Marc Devriese / Freddy D’Herdt / Jean-Jacques Dua / Hilde Ghesquière / Karin Hoste / Dirk Jacobs / Dirk Janssens / Patrick Lybaert / Patrick Mahy / Luc Rabaey /  Wim Reybroeck / Dirk Schepens / Jef Sleeckx / Werner Tange / Bernadette Van de Velde / Jos Van Hecke / Denise Van Handenhove / Ria Verswijver / Inge Vinck /

INFO Freddy Van Vlaenderen tel. 09 220 29 15 voorzitter@beeldexpressie.be